top of page
Eindlogo_Wit.png

Studiedag
Creativiteit als kracht

Heb je zin om tijdens een studiedag met je team stil te staan bij het ontwikkelen van een creatieve grondhouding? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Na een gesprek waarin we inventariseren wat de vraag is maken we een aanbod op maat. 
Aan de hand van afwisselende ervaringsgerichte werkvormen nemen we je mee op ontdekkingsreis. We maken een innoverend en speels programma waarbij je zelf ervaart hoe je kunt kiezen om meer vanuit een creatieve houding in je werk te staan. 

Een creatieve houding is handig. Je krijgt meer inzicht in hoe je reageert op uitdagingen. Een creatieve grondhouding kun je stimuleren en laten groeien en zorgt voor levenslust, kracht en meer vertrouwen in je eigen kunnen. Je versterkt je vermogen om dat wat jij van binnen waarneemt naar buiten te brengen en in te zetten in je werk. Als volwassenen spelen wij een  rol in het begeleiden van kinderen en jongvolwassenen in creatieve leerprocessen als één van de belangrijkste 21e -eeuwse vaardigheden. 

In deze studiedag van een dag(deel) word je uitgenodigd om je creatieve kracht te (her)ontdekken, Aan het einde van het dagdeel maak je met dat wat je geleerd hebt een activiteit voor je eigen groep. 

Door wie?

Manon Dekkers en Godelieve Döll

Voor wie?

Professionals in het onderwijs en de zorg- en welzijnssector
 

Kosten

Offerte op aanvraag op maat gemaakt voor jouw organisatie.

Incl. voorbereidend gesprek, excl. reis- en materiaalkosten. Check voor alle details de voorwaarden.
 

Locatie

In overleg
 

Data

Op aanvraag

bottom of page