top of page
Eindlogo3_Wit.png

Actueel

Van wens tot werkelijkheid

Wat heb je als mens op dit moment in je leven te wensen? Wat is je werkelijke behoefte ten aanzien van het werken met jonge kinderen in het onderwijs? Kun jij je voorstellen hoe je leven er uit zou zien als je wensen werkelijkheid zouden mogen worden? Geloof je in je eigen scheppingsvermogen om dingen waar je tegen aan loopt in je werk en leven te kunnen veranderen?

Door alle uitdagingen vanuit een creatieve grondhouding te benaderen word je sterker en weerbaarder. Het werkt niet alleen door in het werken met de kinderen. Het maakt je onafhankelijk en het verlicht je op alle fronten. Het helpt je om in plaats van te mopperen en te klagen en in je onvermogen terecht te komen, je energie te richten op vernieuwing en anders. Je vermogen om mogelijkheden te scheppen. Het is het verschil tussen constructief of destructief handelen; Op een reactieve manier reageren op wat zich voordoet of op een creatieve manier handelen. In de creatiespiraal wordt zichtbaar welke stappen onderdeel uitmaken van het creatieve proces. Iedere stap is nodig en van belang. Alle vernieuwing/verandering begint met een wens.

Creativiteit is zoveel meer dan een beeldend werk maken. Het gaat over het leven zelf!

Wil je meer weten en zelf gaan ervaren wat wij te bieden hebben op dit vlak? Kijk bij het aanbod of neem contact op voor meer informatie.bottom of page