Eindlogo_Wit.png

Hoe hou jij je gezond?

Als ouder heb je veel ballen in de lucht te houden. De zorg voor je kind, je werk, je netwerk van vrienden en kennissen, je familie en alles wat daar verder nog bij komt.
 

Tijdens deze workshop word je geïnspireerd om aan de hand van (lichaamsgerichte)oefeningen te ervaren waar je vastloopt en hoe je voor jezelf kunt zorgen zodat er meer balans ontstaat tussen geven en nemen. Pas als je gezond met jezelf omgaat kun je ook op een gezonde manier verbinden met je kind. Dat betekent dat het belangrijk is om meer zicht te krijgen op je eigen behoeften. Deze te voelen en ook te voeden. Enkel en alleen vanuit deze gezonde verbinding zijn we als mens in staat om met minder strijd en meer creativiteit om te gaan met de uitdagingen in het dagelijkse leven.

Aan bod komen:

  • Hoe is de balans tussen inspanning en ontspanning?

  • In verbinding zijn met jezelf en je kind(eren), Hoe doe je dat?

  • Wat is gezond voor jou?

  • Wat heb je dan nodig?

  • Hoe verdeel jij jouw energie over alle verschillende aandachtsgebieden zoals , partner, kind(eren), gezond eten, werk, ouders, sporten, schoonmaken, sociale contacten enz.?

  • Heb je zicht op je behoeftes en draag je daar ook zorg voor?

Door wie?

Manon Dekkers en Godelieve Döll

 

Voor wie?

Iedereen die zichzelf beter wil leren kennen in het contact met zijn kinderen en op zoek wil naar meer balans in het dagelijks leven

 

Groepsgrootte

Maximaal 8 personen

Deelname op volgorde van inschrijving.
 

Kosten

€ 125,00 p.p. excl. BTW

Incl. materialen, koffie/thee en soep.

Check voor alle details de voorwaarden.
 

Locatie

Tuinatelier in Rijen

Data

Nader te bepalen dag. Zie agenda.

Onthoud de datum van uw keuze!

Agenda