Eindlogo_Wit.png

Studiedagen onderwijs

Heb je zin om tijdens een studiedag met je team stil te staan bij het ontwikkelen van creatieve denk- en leerprocessen met kunst als middel en niet als doel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van afwisselende speelse, lichtvoetige en kunstzinnige opdrachten nemen we je mee op ontdekkingsreis. We hebben een innoverend en speels programma waarbij je zelf ervaart hoe je een creatieve houding aan kunt nemen.

Een creatieve houding is handig om op een nieuwe wijze naar jezelf in je werk te kijken. Het nodigt uit om op een verrassende manier te reageren op situaties die zich voordoen. Creativiteit kun je stimuleren en laten groeien en zorgt voor levenslust, kracht en meer vertrouwen in je eigen kunnen. Als volwassenen spelen wij een belangrijke rol in het begeleiden van kinderen in creatieve leerprocessen. Als je zelf vanuit een creatieve houding in het leven staat kun je dit als vaardigheid doorgeven aan de kinderen.

In deze studiedag van een dag(deel) word je uitgenodigd om je creatieve kracht te (her)ontdekken, De voeding die je haalt uit de studiedag kun je direct praktisch toepassen in je eigen groep met leerlingen.

Door wie?

Manon Dekkers en Godelieve Döll

Voor wie?

Professionals in het basisonderwijs
 

Kosten

Indicatie €950,-/dagdeel

Op maat gemaakt voor jouw school. Incl. voorbereidend gesprek, excl. reis- en materiaalkosten. Check voor alle details de voorwaarden.
 

Locatie

Op school
 

Data

Op aanvraag

Onthoud de datum van uw keuze!

Agenda