top of page
Eindlogo_Wit.png

Jaartraining

Wat bieden we?

Na het volgen van de inspiratiedagen kun je kiezen voor verdieping in de jaartraining. Het is ook mogelijk de jaartraining te starten zonder dit voortraject. In deze jaartraining van 6 bijeenkomsten van een dag die verspreid zijn over het jaar, komen verschillende thema’s aan bod:

  • Met aandacht aanwezig zijn in het hier en nu

  • In verbinding met jezelf en de ander

  • Macht en kracht

  • Bezield werken

  • Communicatie en scheppingskracht

  • Werken vanuit intuïtie

 

Je werkt in de jaartraining aan verdieping van je persoonlijke thema.

Wat gaan we doen?

In je werk hebben kinderen en jongvolwassen het talent om jou te confronteren met jezelf. Ze spiegelen die delen in jezelf waar nog ruimte is voor groei. Durf jij in de spiegel te kijken en deze uitdaging aan te gaan? Dan is deze jaartraining iets voor jou.
Aan de hand van een persoonlijk thema, die we de eerste bijeenkomst samen helder krijgen, ga je aan de slag. Een vraag zou kunnen zijn: hoe bewaar ik mijn rust en energie als het druk is?
Duurzame inzetbaarheid , het vergroten van je professionaliteit, authentiek zijn en daarnaar handelen, je lekker voelen in je werk, het ervaren van meer zingeving, komen aan bod in de jaartraining.

 

Hoe gaan we het doen?

Door middel van speelse en leerzame oefeningen wordt de theorie, in de praktijk gebracht.
We maken, vanuit onze eigen achtergrond en ervaring, gebruik van allerlei werkvormen zoals lichaamsgericht werk, beeldend werken, energetisch werk, Gestaltwerk, Systemische opstellingen en nog veel meer. 
Praktijk en theorie wisselen elkaar af en versterken elkaar. Met opdrachten en oefeningen ervaar je hoe je op een creatievere manier kunt omgaan met uitdagingen. Aan het einde van iedere dag wordt je geprikkeld om dat wat je ontdekt hebt in de praktijk te brengen.

 

Wat leer je?

Je leert hoe je zorg kunt dragen voor je eigen voor je eigen groei en ontwikkeling. En hoe je daar zelf invloed op kunt uitoefenen. Je hebt vaak veel meer invloed dan je denkt. Je leert om je eigen koers te varen binnen het systeem waarin je werkt.

Je creativiteitsontwikkeling en bewustzijnsontwikkeling zijn de middelen waarmee gewerkt wordt. Je hoeft niet goed te kunnen  schilderen of beeldend te kunnen werken om deel te kunnen nemen aan deze training. Het gaat niet om de prestatie maar om het proces van verandering waarin je besluit een stap te zetten om anders in je werk en het leven te gaan staan.

Door wie?

Manon Dekkers en Godelieve Döll

Doelgroep

Iedereen die in het onderwijs en de zorg- en welzijnssector werkzaam is en bereid om tijd te investeren in persoonlijke en professionele groei

 

Globale investering
6 x 1 dag Training

10.00-17.00 uur
6 x 3 uur Intervisie

Met collega's uit de jaargroep

6 x 3 uur Praktijk

Individueel voorbereiden en toepassen in de dagelijkse praktijk

Groepsgrootte

Maximaal 8 personen

Deelname op volgorde van inschrijving.

 

Kosten

€ 1050,00 p.p. incl. BTW

Incl. materialen, koffie/thee en soep. Check voor alle details de voorwaarden.

Heb je nog geen eerdere workshops gevolgd? Dan nodigen we je uit voor een intakegesprek. De kosten hiervoor zijn € 65,00 excl. BTW.
 

Locatie

Tuinatelier in Rijen

bottom of page