top of page
Eindlogo_Wit.png

Inspiratiedagen

Wat bieden we?

Een tweedaagse workshop waarin verschillende thema’s aan bod komen. Je werkt 2 dagen samen met collega’s uit het onderwijs aan de gekozen workshop. Je kunt kiezen uit de volgende thema’s: gezond aan het werk, spelen en lummelen, van reactief naar creatief. Klik hieronder op de bijbehorende afbeeldingen voor meer informatie.

Wat gaan we doen?
Aan de hand van jouw persoonlijke vraag werk je aan jezelf en je professionaliteit.

Alle drie de thema’s dragen er toe bij dat je met hernieuwde energie en inspiratie aan het werk kan.
Ieder thema brengt een persoonlijk proces op gang. Daardoor krijg je handvatten om met meer flow en bezieling voor de groep te staan. Je word je bewust van je overlevingsstrategieën die ontstaan door druk van buitenaf.

 

Hoe gaan we het doen?

Aan de hand van je ervaringen op de eerste dag ontwikkel je een experiment die je in je eigen groep toe kunt passen. Op de 2e dag koppelen we terug en verdiepen we je thema in de workshop. Het is inspirerend om samen met collega’s ervaringen uit te wisselen en de theorie aan de praktijk te koppelen.

Aan bod komen:

  • Wat heb je als kind nodig om tot leren te komen?

  • Hoe kun je als volwassene zorg dragen voor je eigen optimale omstandigheden om te blijven groeien?

  • Waar krijg je energie van en waar loop je op leeg? Hoe vul je jouw energie weer aan?

 

Modules

De losse modules zijn los van elkaar te volgen. Het is een laagdrempelige manier om kennis te maken met de thema’s die in de jaartraining verdere verdieping krijgen.

Kies hier uw thema:

bottom of page